Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Zawias dolny (1013766)

Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Amica Wronki S.A.

Kategoria:

Kod produktu:AM/1013766

Krótki opis Zawias przeznaczony do lodówki: 1060306 FM125.4 1060307 FZ125.4 1060308 FD215.4 1060309 FK255.4 1060321 FC145.4 1170171 VKS15294W 1170172 KS15295W 1170173 ...
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

 Zawias przeznaczony do lodówki:

 1060306  FM125.4
 1060307  FZ125.4
 1060308  FD215.4
 1060309  FK255.4
 1060321  FC145.4
 1170171  VKS15294W
 1170172  KS15295W
 1170173  GS15296W
 1170174  VKS15297W
 1170175  GS15298W
 1170176  VKS15299W
 1170177  GS15300W
 1170272  FM106.4
 1170279  FK265.3SAA
 1170280  FK265.3AA
 1170300  FC126.4
 1170307  VKS15293W
 1170337  FK235.4AA
 1170338  FK235.4SAA
 1170483  FC1224.4
 1170484  GS15696W
 1170485  GS15698W
 1170486  VKS15697W
 1170487  GS15600W
 1170488  VKS15699W
 1170489  KGC15686W
 1170497  KS15195W
 1170498  GS15198W
 1170499  VKS15122W
 1170500  KS15123W
 1170501  GB15141W
 1170515  FM104.4
 1170523  FM104.4AA
 1170570  FM052.4AA
 1170571  FZ042.4AA
Opinie Zawias dolny (1013766)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej