Grzałki kuchni

Gdy zaczyna przypalać ciasto od spodu lub od góry a wychodzi zakalec, gdy piecze nierównomiernie a od termoobiegu jedynie wieje chłodem, to znak że najprawdopodobniej uszkodzona jest któraś z grzałek. Jak najszybciej sprawdzić? Włączyć po kolei grzałki na kilka sekund i zbliżając dłoń sprawdzić czy grzałka oddaje ciepło, z dolną grzałką jest podobnie z tym że jest ona zabudowana i nie zawsze od razu można poczuć ciepło !pamiętaj aby tylko zbliżyć dłoń nie dotykaj grzałek! Przy grzałce termoobiegu wystarczy że włączysz termoobieg i po chwili będzie czuć czy wieje ciepłym czy zimnym powietrzem. Należy pamiętać również o tym że grzałki występują w różnych konfiguracjach i wymiarach, w niektórych najbardziej popularnych grzałkach opisane są krytyczne wymiary jak średnica grzałki, sposób montażu, odległości między pinami tip. Zwróć uwagę na to przy zakupie ponieważ zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają faktyczne rozmiary grzałek. W tym dziale oferujemy grzałki do kuchni znanych na polskim rynku producentów, jak electrolux, Amica czy gorenje.

Pytając o część proszę podać dane z tabliczki znamionowej lub karty gwarancyjnej : typ,kod i numer fabryczny.

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.