Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

zaślepka, zawias

Cena
31.25 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/140205459013

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
  • Numer części 140205459013
  • Typ urządzenia: 
  • Typ części 
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321424733767
  • Waga (g): 5

Pasuje do modeli:

  • 93303374800 DJUPFRYSA 40496452
  • 92550111201 ISANDE 80496370
  • 92550111102 ISANDE 10496302
  • 93303374802 DJUPFRYSA 40496452
  • 93303520000 SVALNA 30496476
  • 92550111401 ISANDE 20499932
  • 93303520100 SVALNA 50496480
  • 92550111100 ISANDE 10496302
  • 92550111400 ISANDE 20499932
  • 93303520201 SVALNA 50376312
  • 93303520200 SVALNA 50376312
  • 93303374801 DJUPFRYSA 40496452
  • 93303520102 SVALNA 50496480
  • 93303520101 SVALNA 50496480
  • 93303520002 SVALNA 30496476
  • 92550111101 ISANDE 10496302
  • 92550111402 ISANDE 20499932
  • 92550111200 ISANDE 80496370
  • 93303520001 SVALNA 30496476
  • 92550111202 ISANDE 80496370

Opinie zaślepka, zawias
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej