Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Dysza do kuchni Amica 0306/0,60 (8020215)

Cena
14.76 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Amica Wronki S.A.

Kategoria:

Kod produktu:AM/8020215

Krótki opis Dysza przeznaczona do kuchni: 19772 KSGb2.840ZpZtTeKDO 20534 PSG4.0ZpZtB 20535 PSG4.0ZpZtW 20536 PSG3.1ZpZtR 20537 PSG3.1ZpZtB 20538 PSG3.1ZpZtW 20539 PSG4.0ZpR ...
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

 Dysza przeznaczona do kuchni:

 19772  KSGb2.840ZpZtTeKDO
 20534  PSG4.0ZpZtB
 20535  PSG4.0ZpZtW
 20536  PSG3.1ZpZtR
 20537  PSG3.1ZpZtB
 20538  PSG3.1ZpZtW
 20539  PSG4.0ZpR
 20540  PSG4.0ZpB
 20541  PSG4.0ZpW
 20542  PSG5.0ZpZtR
 20545  PSG5.1ZpZtR
 20634  PSG4.1ZpZtR
 20637  PSG5.2ZpZtR
 20657  PSG3.1ZPZTR
 20658  PSG4.0ZPR
 20659  PSG4.0ZpW
 20660  PSG4.0ZpZtR
 20661  PSG4.0ZPZTW
 20662  PSG4.1ZpZtR
 20663  PSG5.0ZpZtR
 20664  PSG5.1ZpZtR
 20720  PSG5.0ZPZTAR
 20721  PSG5.1ZPZTAR
 20722  PSG5.2ZPZTAR
 20762  PSG4.1ZPZTAR
 50084  KSGb2.840ZpZtTeKDO
Opinie Dysza do kuchni Amica 0306/0,60 (8020215)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej