Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

rura gazowa, przód, prawa strona

Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/3423851017

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
  • Numer części 3423851017
  • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
  • Typ części Części do kuchni gazowych, Części płyty
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321422049037
  • Waga (g): 40
  • Numer części 3423851017
  • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
  • Typ części Części do kuchni gazowych, Części płyty
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321422049037
  • Waga (g): 40

Pasuje do modeli:

    Opinie rura gazowa, przód, prawa strona
    aktualnie brak opini o produkcie

    • Numer części 3423851017
    • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
    • Typ części Części do kuchni gazowych, Części płyty
    • Ilość szt. w opakowaniu: 1
    • Kod EAN: 7321422049037
    • Waga (g): 40

    Pasuje do modeli:

      Opinie rura gazowa, przód, prawa strona
      aktualnie brak opini o produkcie

      Pytania i odpowiedzi
      Brak zapisanych pytań do produktu.

      -->
      ZAMKNIJ

      W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

      czytaj dalej