Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Termostat A13 0447 (+4,5/+4,5;-19/-33) Whirlpool (481228238188)

Cena
148.00 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Whirlpool

Kategoria:

Kod produktu:WH/481228238188

Krótki opis Termostat A13 0447 (+4,5/+4,5;-19/-33) Whirlpool (481228238188)
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
 853978218002--CE-336 I
 855064916026--KVE 2530/A
 855064916027--KVE 2530/A
 855064916036--KVE 2530/A-LH
 855064916037--KVE 2530/A-LH
 855067801001--KGI 2951/A
 855068116061--KGI 3100/A/1
 855068116071--KGI 3100/A-LH/
 855068301030--KGI 2900/A/1
 855068301031--KGI 2900/A/1
 855068301031--KGI 2900/A/1
 855068316060--KGI 2900/A/1
 855068316061--KGI 2900/A/1
 855068316070--KGI 2900/A-LH /1
 855068316071--KGI 2900/A-LH/
 855069001030--KGIK 3100/1/A   
 855069001031--KGIK 3100/1/A   
 855069101050--KGI 3112/1/A
 855069101051--KGI 3112/1/A
 855069301010--KGIK  3109/1/A
 855069301011--KGIK 3109/A/1   
 855160716050--649.1.22 
 855160716040--649.1.32 
Opinie Termostat A13 0447 (+4,5/+4,5;-19/-33) Whirlpool (481228238188)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej