Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Uchwyt poziomy komplet 357mm Electrolux (2650011253)

Cena
206.05 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/2650011253

Krótki opis Uchwyt poziomy komplet 357mm Electrolux (2650011253) Pasuje do: 925054532 EN8000W1925070749 EN3390MOX925070749 EN3390MOX925070750 EN3391MOX925070755 EN3390MOW925070756 EN3391MOW925070774 ...
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

Uchwyt poziomy komplet 357mm Electrolux (2650011253)

Pasuje do:

925054532 EN8000W1
925070749 EN3390MOX
925070749 EN3390MOX
925070750 EN3391MOX
925070755 EN3390MOW
925070756 EN3391MOW
925070774 EN3390MOX
925070775 EN3390MOW
925070790 AN3390MOX
925070790 AN3390MOX
925070900 EN3790MOX
925070900 EN3790MOX
925070901 EN3791MOX
925070901 EN3791MOX
925070903 EN3790MFX
925070903 EN3790MFX
925070904 EN3790MOW
925070908 EN3791MOW
925070927 EN3790MFW
925070935 EN3790MKX
925070935 EN3790MKX
925070936 EN3790MKW
925070943 EN3791MKX
925070943 EN3791MKX

Opinie Uchwyt poziomy komplet 357mm Electrolux (2650011253)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej