Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Cokół podwyższający 50 cm Amica Biały (9032192)

Cena
118.61 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Amica Wronki S.A.

Kategoria:

Kod produktu:AM/9032192

Krótki opis Cokół stosowany do urządzeń o szerokości 50 cm. Kolor: BIAŁY Więcej informacji w pełnym opisie poniżej.

Cokół Amica
Czy oferowany przez sklep biały cokół (50 cm) będzie pasował do kuchenki gazowo-elektrycznej Amica (50 cm) TYP: 507GE3.33PaEHZpTaNAW Model: 57GES3.33PaHZpTaAN(W), kod wyrobu: 57066 ?


Odpowiedź: Tak, oczywiście.

Cokół Amica
Czy cokół będzie pasował do kuchenki gazowo-elektrycznej Amica


Odpowiedź: Tak, oczywiście.
UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

Cokół podwyższający 50 cm Amica Biały (9032192)

Kuchnia w standardowym wykonaniu ma wysokość (do płyty grzejnej) 85 cm.

Jeśli wysokość blatu meblowego jest powyżej tej wysokości, np. 90 cm, kuchnię można wyposażyć w cokół podwyższającyWysokość kuchni z zamontowanym cokołem wynosi 90 cm +/- 5 mm.

Wymiary
Szerokość:49cm
Głębokość:50cm 

Opinie Cokół podwyższający 50 cm Amica Biały (9032192)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej