Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Osłona zapobiegająca pryskaniu do kuchenki mikrofalowej (4055206967)

Osłona zapobiegająca pryskaniu do kuchenki mikrofalowej (4055206967)
Cena
27.16 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/4055206967

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
Pasuje do:

EMS20010OS    947602754

  • Numer części 4055206967
  • Typ urządzenia: Mikrofale
  • Typ części Częsci obudowy
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321422764596
  • Waga (g): 10

Pasuje do modeli:

  • 94760275400 EMS20010OS

Opinie Osłona zapobiegająca pryskaniu do kuchenki mikrofalowej (4055206967)
aktualnie brak opini o produkcie

  • Numer części 4055206967
  • Typ urządzenia: Mikrofale
  • Typ części Częsci obudowy
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321422764596
  • Waga (g): 10

Pasuje do modeli:

  • 94760275400 EMS20010OS

Opinie Osłona zapobiegająca pryskaniu do kuchenki mikrofalowej (4055206967)
aktualnie brak opini o produkcie

Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

-->
ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej