Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

rama, przycisk

Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/5614951209

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
  • Numer części 5614951209
  • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
  • Typ części Pokrętła i kontrolki
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321422525371
  • Waga (g): 20

Pasuje do modeli:

  • 94300205200 EKM6770AOW
  • 94000275700 EKI6779AOX
  • 94000266900 EKI6770AOX
  • 94000274401 EKI6771AOW
  • 94300205204 EKM6770AOW
  • 94000275701 EKI6779AOX
  • 94000267001 EKI6770BOW
  • 94000275702 EKI6779AOX
  • 94000274301 EKI6771COX
  • 94000274300 EKI6771COX
  • 94300205201 EKM6770AOW
  • 94300205203 EKM6770AOW
  • 94000266901 EKI6770AOX
  • 94000275703 EKI6779AOX
  • 94300205205 EKM6770AOW
  • 94300205202 EKM6770AOW
  • 94000266801 EKI6770AOW
  • 94000274403 EKI6771AOW
  • 94000266800 EKI6770AOW
  • 94000274400 EKI6771AOW
  • 94000274201 EKI6771COW
  • 94000274402 EKI6771AOW
  • 94000274200 EKI6771COW
  • 94000267000 EKI6770BOW

Opinie rama, przycisk
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej