Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Sprężyna zawiasu do zmywarki Whirlpool (483286008928) C00501119

Sprężyna zawiasu do zmywarki Whirlpool (483286008928) C00501119
Cena
162.02 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Whirlpool

Kategoria:

Kod produktu:WH/483286008928

Krótki opis Sprężyna zawiasu do zmywarki Whirlpool (483286008928)
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

851265701000 AGB 657/WP quare bas
851265801000 AGB 658/WP quare bas
851266001000 AGB 660/WP quare bas
851266101000 AGB 661/WP quare bas
851266201000 AGB 662/WP quare bas
851266301000 AGB 663/WP quare bas
854442501000 ADN 425 Dishwasher
854442801000 ADN 428 dishwasher (AGS654) + water soft
854442801010 ADN 428/1 dish(AGS654) + water soft +DP
856365301010 AGS 653/S
856365301020 AGS 653/DPS Frontal dishwasher
856365301050 AGS 653 EVO
856365401000 AGS 654/WP quare basket
856378201000 AGS 782/WP Dishwasher sq. basket NORDIC
856378301000 AGS 783/WP Dishwasher sq. basket NORDIC
F100992 AGS653/WP

Opinie Sprężyna zawiasu do zmywarki Whirlpool (483286008928) C00501119
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej