Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

zaślepka, Szuflada, para

Cena
72.10 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/140058664057

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
  • Numer części 140058664057
  • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
  • Typ części Pokrętła i kontrolki
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321423878445
  • Waga (g): 85
  • Numer części 140058664057
  • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
  • Typ części Pokrętła i kontrolki
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321423878445
  • Waga (g): 85

Pasuje do modeli:

    Opinie zaślepka, Szuflada, para
    aktualnie brak opini o produkcie

    • Numer części 140058664057
    • Typ urządzenia: Piekarniki i płyty grzejne
    • Typ części Pokrętła i kontrolki
    • Ilość szt. w opakowaniu: 1
    • Kod EAN: 7321423878445
    • Waga (g): 85

    Pasuje do modeli:

      Opinie zaślepka, Szuflada, para
      aktualnie brak opini o produkcie

      Pytania i odpowiedzi
      Brak zapisanych pytań do produktu.

      -->
      ZAMKNIJ

      W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

      czytaj dalej