Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

hak do ciasta

Cena
75.90 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent:

Kategoria:

Kod produktu:EL/4055557575

Krótki opis
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis
  • Numer części 4055557575
  • Typ urządzenia: 
  • Typ części 
  • Ilość szt. w opakowaniu: 1
  • Kod EAN: 7321424697502
  • Waga (g): 136

Pasuje do modeli:

  • 95000870000 KM5-1-4BPT
  • 91000368400 E5KM1-6GBP
  • 91000365200 E5KM1-4SWB
  • 91000368200 E5KM1-4BPT
  • 91000365000 E5KM1-4BPT
  • 95000870200 KM5-1-4SRB
  • 95000871600 KM5-1-VSR
  • 95000871400 KM5-1-VBP

Opinie hak do ciasta
aktualnie brak opini o produkcie

Podobne produkty

Części zamienne do robota kuchen zaślepka
16.05zł
Części zamienne do robota kuchen zest. akcesoriów
Części zamienne do robota kuchen misa, wspornik
Części zamienne do robota kuchen obudowa przednia
Części zamienne do robota kuchen zespół
88.25zł
Części zamienne do robota kuchen silnik
291.55zł
Części zamienne do robota kuchen trzepaczki
76.85zł
Części zamienne do robota kuchen elektronika
151.91zł
ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej