Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Komplet dysz PG4.00 -4 gaz płynny 37mbar (8026733)

Cena
54.46 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Amica Wronki S.A.

Kategoria:

Kod produktu:AM/8026733

Krótki opis Dysze przeznaczone do kuchni: 19786 KMG1.840ZR 20394 PMG4.0ZpZtC 20395 PMG4.0ZpZt 20405 PCG4.0ZPZTR 20540 PSG4.0ZpB 20658 PSG4.0ZPR 20659 PSG4.0ZpW 20660 ...
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

 Dysze przeznaczone do kuchni:

 19786  KMG1.840ZR
 20394  PMG4.0ZpZtC
 20395  PMG4.0ZpZt
 20405  PCG4.0ZPZTR
 20540  PSG4.0ZpB
 20658  PSG4.0ZPR
 20659  PSG4.0ZpW
 20660  PSG4.0ZpZtR
 20661  PSG4.0ZPZTW
 20687  PMG4.0ZR
 20724  PMG4.0ZpZtC
 20725  PMG4.0ZpZt
 20730  PPCG4.0ZpZt
 50318  EGH3.33ZpTeRL
 50320  EGH3.33ZpTeWL
 50342  KMG2.840ZpZtTeSr
 50348  EGH3.43ZpTeOSrL
 50386  EGH3.33ZpTeOSrL
 50418  KCGb2.840ZpZtTtKDp
 50912  EGH3.33ZpTeDpOSrL
 51138  EGH3.43ZpTaKDpOSr
 51156  ECGH3.43ZpTaKDpOSr
 51158  EGH3.33ZpTaDOSr
 51160  EGH3.43ZpTaKDpOSr
 51388  EGH3.33ZpTaDpOSr
Opinie Komplet dysz PG4.00 -4 gaz płynny 37mbar (8026733)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej