Zaufaj nam. Mamy ponad 25 lat doświadczenia i tysiące zadowolonych klientów.

Jeżeli nie możesz znaleźć odpowiedniej części skontaktuj się z nami

Uchwyt chłodziarki Electrolux zamiennik do 4055509352 (4055791075)

Cena
168.90 / szt.
- +
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Bezpieczna transakcja

Bezpieczna transakcja

alt

Ekologiczny zakup

Sprawdzona jakość

Sprawdzona jakość

Producent: Electrolux

Kategoria:

Kod produktu:EL/4055791075

Krótki opis Uchwyt chłodziarki Electrolux zamiennik do 4055509352 (4055791075) Pasuje do: 922414040 ZFP18400WA922717041 ZFP18200WA923011465 ZRG31SW923011468 FRG31SW923011471 FRG32SW923421007 PRG31SW1923421023 ...
Pytania i odpowiedzi
Brak zapisanych pytań do produktu.

UWAGA!

W celu dopasowania części do urządzenia sprawdź listę pasujących modeli lub numerów potrzebnych do dobrania części.

Odpowiednie informacje znajdziesz na tabliczce znamionowej swojego sprzętu.

Więcej o tabliczkach naciśnij tutaj.

W celu usprawnienia wyszukiwania naciśnij

Jeżeli Twojego modelu nie ma na liście nie martw się. Nie wszystkie modele są wpisane w listę.

W celu ostatecznego potwierdzenia bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami pomocą czatu (prawy dolny róg strony), telefonicznie lub za pomocą maila

Opis

Uchwyt chłodziarki Electrolux zamiennik do 4055509352 (4055791075)

Pasuje do:

922414040 ZFP18400WA
922717041 ZFP18200WA
923011465 ZRG31SW
923011468 FRG31SW
923011471 FRG32SW
923421007 PRG31SW1
923421023 FRG31SW1
923421023 FRG31SW1
923421039 ZRG10830WA
923421039 ZRG10830WA 2016 VER
923421040 ZRG10800WA
923421040 ZRG10800WA
923421041 PRG10800WA
923421042 FRG10800WA
923421043 FRG10880WA
923421045 ERT1000AOW
923421064 RRT1000AOW
923421087 ZRG10830WA
924000993 ZRG31SW1
925041054 ZRG31SW1
925041090 FRG33SW

Opinie Uchwyt chłodziarki Electrolux zamiennik do 4055509352 (4055791075)
aktualnie brak opini o produkcie

ZAMKNIJ

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na Politykę prywatności i wykorzystanie tej technologii.

czytaj dalej